10 punten voor Limburg, lees ze hier

Vooruitzien – Ideeën over een kleurrijk Vlaanderen, 2001

7 March 2012

Vooruitzien

Op 13 maart 2001 stelde ik aan de pers een veelbesproken tekst voor. Vooruitzien – Ideeën over een kleurrijk Vlaanderen is misschien een wat eigenaardig document van de hand van een Minister-President.

Het bevat mijn persoonlijke ideeën over de toekomst van Vlaanderen, het is een oproep om mee te werken, de handen in elkaar te slaan, over de partij- en ideologische grenzen heen. Het is mijn persoonlijke oproep aan u tot debat en discussie. Maar ook tot engagement, tot begeestering, tot ambitie.

Ik hoop dan ook dat Vooruitzien in dat opzet mag slagen.

U kan Vooruitzien in pdf formaat downloaden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *